KLOROFYL FLOWER DESIGN

If you can’t choose between the Artist or the Professional … take them both

NESS

Ik ben Ness en bloemsierkunst is mijn passie sinds 20 jaar, maar het Klorofyl-avontuur begon tien jaar geleden.

Aanvankelijk was het een kleine, pretentieloze winkel waar ik mijn overvolle verbeelding de vrije loop kon laten gaan en vandasr uit waren het de wedstrijden en de tentoonstellingen die de bloemist van mij maakten die in nu ben. Erkend bloemenontwerper.

Vandaag is Klorofyl niet langer een winkel maar een concept, een ondersteunende dienst voor alle beroepen van het evenement, voor de creatie en florale realisatie: van kransen voor een festival , tot kamerdecoratie, teambuilding-evenementen, zowel in het Frans als het Nederlands, in heel België, het is een op maat gemaakte en luxe service die voldoet aan de verwachtingen van professionals in de sector.

Uiteraard zal Klorofyl altijd beschikbaar zijn voor individuele personen en in het bijzonder voor boeketten en bruiloftversieringen, omdat dat de essentie is van mijn artistieke benadering.

Ik ben een romanticus, ik ben een blauwe bloem in de ziel en voor mij moet het bruidsboeket in volledige harmonie zijn met de bruiloft.

Ik realiseer originele composities, die het resultaat zijn van ontmoetingen met de getrouwde, het is aan het begin van deze uitwisselingen dat ik inspiratie put om hun huwelijk een moment naar hun imago en uniek te maken.

CONTACT US

Contact

Phone

+32 (0)2 461 04 00

Address

La Maison Ness

Dorpsstraat 7a
1640 Sint-Genesius-Rode