KLOROFYL FLOWER DESIGN

If you can’t choose between the Artist or the Professional … take them both

EVENTS SOLUTIONS

WIE?

Klorofyl Floral Events Solutions verleent ONDERSTEUNENDEN DIENSTEN aan alle organisatoren van evenementen en aan particulieren.  

Als u een evenement wenst te organiseren helpen wij u bij het zoeken naar ideeën, met het ontwerp en de creatie.

Van bloemenkransen voor festivals tot bloemencreaties voor zalen maar ook  voor het organiseren van een geslaagde teambuilding, overal in BELGIE zowel als in het BUITENLAND begeleiden wij u in het NEDERLANDSFRANS en ENGELS

WAT?

Klorofyl Floral Events Solutions levert een topkwaliteit service op maat voor zowel ORGANISATOREN VAN PROFESSIONELE EVENEMENTEN, BEDRIJVENSECTORPROFESSIONELE  als voor PARTICULIEREN.

Zoekt u dus begeleiding bij een originele conceptcreatie; bruiloftdecoratie; gezellige activiteit onder vrienden of collega’s; opvrolijken van uw bedrijfsfeestje. 

Wij staan tot uw dienst.

WAAROM?

TIJDSBESPARING : Geen zoekwerk naar verschillende bekwame medewerkers voor uw concept, noch voor de samenwerking. Zelfs bij hoogdringendheid staat ons gespecialiseerd team snel en accuraat klaar om uw project met prioriteit te behandelen.  

EFFECTIVITEIT : Eén enkel contact om alles te coördineren : Klorofyl Floral Solutions Agency. Ons uitgebreide netwerk aan floristen verzekert u van de hoogste kwaliteitsbloemen, uitzonderlijk werk en een onvergelijkbaar professionalisme.

SERENITEIT : Wij superviseren en beheren het gehele verloop van de organisatie en respecteren timing en vlot verloop. 

HOE?

Klorofyl Floral Events Solutions luistert naar uw wensen en vertaalt ze naar een uniek evenement waar u trots op kan zijn. 

Wij helpen u met conceptuele oplossingen en werken graag met u samen naar uw wens toe. 

De dag van uw evenement, LEIDEN EN SUPERVISEREN WIJ ALLES VAN A TOT Z waarmee wij ervoor zorgen dat u in alle rust het evenement kan bijwonen. 

WIE ZIJN WIJ?

20 jaar expertise in bloemencreaties.

Professionele erkenning evenals verschillende prijzen.

Een grote luisterbereidheid.

Een groot aanpassingsvermogen.

Een onuitputtelijke creativiteit.

Uitgebreid professioneel netwerk overal in België en het buitenland.

CONTACT US

Contact

Phone

+32 (0)2 461 04 00

Address

La Maison Ness

Dorpsstraat 7a
1640 Sint-Genesius-Rode